Skal vi sammen opbygge din automatiske online business?

Om få minutter kan du allerede være igang med at opsætte dine online kurser, dine gruppe forløb eller dine 1:1 sessioner til automatisk salg.


Prøv FairyLand gratis i 8 dage - uden binding, opsig fra dag-til-dag 

Ja tak - Lad mig prøve FairyLand gratis i 8 dage

  • Adgang til FairyLand: Gennem 7 nemme moduler viser jeg dig, hvordan du nemt opbygger teknikken til at din online business kører fuldstændig automatisk. Mine videoer er så nemme, at selv de mest teknik forskrækkede kan følge med.

  • BONUS 1: Hver måned modtager du månedens tema i at opsætte din business til at køre endnu mere i automatgear. Når du har adgang til FairyLand, er det et fuldstændig naturligt resultat, at du får skabt en automatisk online business.

  • BONUS 2: Hver fredag modtager du teknisk hjælp fra mig og mit team. Hvis du har nogle problemer med teknikken, så hjælper vi dig.

  • BONUS 3: Når du er medlem af FairyLand, er du en af mine fairies og får selvfølgelig rabatter på alle mine fremtidige kurser.
5OBS: medlemsklubben FairyLand åbner dørene 1. januar 2022 

Du tilmelder dig i dag og din 8 dages gratis prøveperiode begynder 1. januar 2022.Hvad er prisen, hvis du vælger at fortætte efter dine 8 gratis dage?

Lige nu giver jeg dig en fast, låst intropris i FairyLand på bare DKK 208 + moms/ md. 
Du beholder introprisen så længe du er medlem.
(Normalprisen for FairyLand er DKK 488 + moms/md.)
 Ja tak - Lad mig prøve FairyLand gratis i 8 dage


Så er FairyLand fuldstændig som skabt til dig!


I FairyLand sørger vi for, at dine kurser bliver købt - fuldstændig automatisk.


Jeg viser dig nemt alt teknikken fra start til slut,
så det ikke længere er så uoverskueligt, men i stedet bliver en nem opgave, der er sjov at gå til, så du hurtigst muligt kan få opsat en online business til at sælge dine 
online kurser, dine gruppe forløb eller dine 1:1 sessioner helt automatisk.

   
- Jo mere du opsætter til at sælge automatisk, des mindre behøver du selv arbejde hver dag -Se her hvor smart vi opbygger din business til at sælge fuldstændig automatisk for dig


Det her er de 7 moduler, som udgør grundmodellen i FairyLand. Hver måned modtager du månedens tema, som får din business til at køre endnu mere i automatgear, så dine arbejdstimer hele tiden kommer endnu længere ned.

Du bestemmer selv, hvor lang tid du bruger på at opbygge din automatiske online business.
Jeg og mit team sidder klar til at hjælpe dig hver eneste fredag - 4x om måneden.


Lad os få styr på alt teknikken, så alt i din business spiller sammen.


Er du klar til at få serveret de eneste 7 trin, du behøver, for at få din online business til at sælge automatisk for dig? Jeg har knækket koden til automatisk online business - så du ikke behøver.

 

Ja tak - Lad mig prøve FairyLand gratis i 8 dage

Hej - Jeg hedder Maj!

Jeg er online business mentor og bor i Californien med min tyske mand og vores 2 børn på 4 og 6 år.

Jeg er kæmpe struktur lover og elsker at lave nemme trin-for-trin programmer, som gør det nemt og overskueligt for andre solo-selvstændige kvinder at bygge automatiske online businesser.

Jeg gik selv ned på 1-2 arbejdstimer samtidig med jeg 30x doblede min indtægt. Jeg tror derfor ikke længere på, at antallet af arbejdstimer hænger sammen med, hvor mange penge du kan tjene.

Hvis du også ønsker at gå ned i arbejdstimer og samtidig op i indtægt - så skal du også igang med at opbygge en automatisk online business. 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i FairyLand.shooting (2 of 27)


Spørgsmål til medlemsklubben FairyLand

Hvad koster det at være medlem af FairyLand?

Lige nu får du 8 dage helt gratis uden binding (det betyder, at du kan melde dig ud i perioden og ingenting betale.) Bagefter kan du vælge at fortsætte til intropris på DKK 208 + moms/md. Denne pris vil være låst, dvs. du beholder prisen, så længe du er medlem. (Normalprisen for FairyLand stiger for alle andre til DKK 488 + moms/md. ved tilmelding efter 1. januar 2022.)

Hvornår åbner FairyLand?

FairyLand åbner dørene 1. januar 2022. Du tilmelder dig i dag og din 8 dages gratis prøveperiode begynder 1. januar 2022.

Hvor meget binder jeg mig til?

Der er ingen binding. Du kan altid udmelde dig FairyLand fra dag-til-dag og så stopper dine betalinger med det samme. Du kan udmelde dig indenfor din 8 dages gratis prøveperiode og ingenting betale.

Hvad får jeg adgang til?

Du får adgang til hele FairyLand, som er 7 moduler med nemme videoer, hvor jeg trin for trin viser dig, hvordan du nemt opbygger teknikken til at din online business sælger fuldstændig automatisk for dig. Hver måned åbnes et nyt månedstema i at opsætte din business til at køre endnu mere i automatgear, så dine arbejdstimer hele tiden kommer endnu længere ned.

Er det nødvendigt at jeg begynder i januar 2022?

Du bestemmer selv, hvornår du går igang. Du beholder introprisen på DKK 208 + moms, så længe du er medlem. Du kan tilmelde dig den billige låste intropris nu og samle op på temaerne, når du har tid.


Hvilke programmer skal jeg bruge?

Alt er samlet nemt og overskueligt i ét eneste program: Simplero.

Kan jeg trække medlemskabet fra?

Ja, du kan trække medlemskabet fra i din virksomhed.

Jeg er helt ny i online business, kan jeg være med?

Ja, det kan du nemlig. Hvor ville jeg ønske, at det her program havde været der, da jeg startede op. Du kan være helt nybegynder, så bygger vi hele din automatiske online business rigtigt op fra bunden. Du behøver hverken have bygget et produkt, en freebie eller en emailliste endnu, det laver vi alt sammen i programmet.

Kan min type forretning bruge FairyLand?

Hvis du vil sælge online kurser, gruppe forløb eller 1:1 sessioner, så er FairyLand perfekt til dig!

Får jeg 1:1 sparring med Maj?

Hver fredag modtager du teknisk hjælp fra mig og mit team til videoerne i FairyLand. Vi holder dig i hånden og hjælper dig igennem, så du får opbygget din automatiske online business. Du behøver ikke logge ind online på et bestemt tidspunkt. Vi logger ind hver fredag og svarer skriftligt på alle de spørgsmål, som du og de andre medlemmer har skrevet under videoerne. Der er ikke mange andre steder, du kan hive din business mentor i ærmet og få hjælp 4x om måneden for bare 208 kroner ;)

Hvorfor en medlemsklub og ikke et online kursus?

Med FairyLand som en medlemsklub kan du blive sammen med mig og få hjælp af mig, så længe du opbygger din automatiske online business. Et online kursus ville hurtigt være outdated med teknikken, hvor en medlemsklub i stedet hele tiden bliver opdateret. Med månedens tema kan du blive ved at udvikle din business og med tiden få opbygget en mere og mere automatisk online business, som kører endnu mere automatisk for dig, så du kan skrue længere ned for dine arbejdstimer.

Har du andre spørgsmål?

Du er altid velkommen til at skrive en mail til freefairy@majolting.dk

Skal du også med i FairyLand, mens jeg stadig giver 8 dages adgang for 0 kroner?

 

Hvis du vælger at fortsætte FairyLand efter dine 8 gratis dage, får du FairyLand til en helt særlig låst intropris på DKK 208 + moms/ md. for altid.
Normalprisen for FairyLand stiger for alle andre til DKK 488 + moms/md. ved tilmelding efter 1. januar 2022.


- Der er ikke mange andre steder, du kan hive din business mentor i ærmet og få hjælp 4x om måneden for 208 kroner -


Jeg har knækket koden til en automatisk online business - så du ikke behøver. 
Er du klar til at få en online business, der sælger automatisk for dig?Ja tak - Lad mig prøve FairyLand gratis i 8 dage