Læs herunder om alle månedstemaerne i FairyLand.

Hver måned får vi sammen din online business til at sælge endnu mere automatisk for dig.


#1 The Lovely Affiliate theme 💕


I månedens tema lærer du at opsætte dit kursus som affiliate progam, så andre kan begynde at sælge dit produkt i hele deres netværk.

Har du overvejet hvor meget længere ud dine produkter kan nå, hvis du får andre til at sælge dem for dig?

 • Lær at opsætte teknikken til et affiliate program (det er nemmere, end du tror)
 • Lær at opsætte en affiliate formular, så andre nemt og hurtigt kan skrive sig op til at sælge dine produkter..
 • Lær præcis hvad du skal gøre klar, så dine nye affiliate partners modtager en procentdel af salget (du bestemmer selv hvor meget).

Lad os sammen få din business opsat til affiliates, så du kan komme ud til mange andres nyhedsbreve og sociale medier, hvor de reklamerer for dine produkter.


# 2 The Fabulous Freebie theme 🍦


I månedens tema skal vi opsætte det, som rigtig mange ønsker sig, men kun ganske få kan finde ud af at opsætte rent teknisk; at få mange freebies i deres online business.

 • For hvordan sørger man for, at andre kan skrive sig op og modtage forskellige freebies fra dig og bagefter ender på den samme emailserie?
 • Og hvad hvis nogle skriver sig op til flere freebies, får de så hele emailserien flere gange?
 • Og hvad med dem, der skriver sig op til en freebie i dag, glemmer alt om den og skriver sig op igen om en måned - skal de have en ny freebie tilsendt?

Vi får nemt styr på det hele, så du kan jonglere med ligeså mange freebies, som du ønsker, så du kan få en masse mennesker igennem dit nyhedsbrev og igennem til dit automatiske salg.

# 3 The Freebie Give Away theme 🍒


I månedens tema skal du lære at udnytte det store potentiale, der er i dit allerede eksisterende publikum på dine sociale platforme. De mennesker der følger dig på dine sociale medier, er allerede det man kalder "varme" (de kender dig og stoler på dig) og er derfor mere klar til at skrive sig på dit nyhedsbrev og købe af dig.

 • Du skal vide, hvordan du skriver, så du får mennesker fra dine sociale medier videre over på dit nyhedsbrev.
 • Du skal kende metoden til at beregne, hvor meget du kan slippe afsted med at dele din freebie på dine sociale medier (og så skal du kende de 3 faktorer, der gør, at du kan skrue ydeligere op for det tal.)
 • Du skal lære at producere dine freebie opslag så nemt, at du fremover hver måned kun skal bruge ganske få arbejdertimer for at få dine freebies til at arbejde aktivt for dig hele tiden.

Denne metode gør det gratis at begynde at samle leads til dit nyhedsbrev. Når vi opsætter systemet rigtigt, tager det desuden kun en ganske lille indsats på få timer hver måned for konstant at føre mennesker fra dine sociale medier over på dit nyhedsbrev til dit automatiske salg af dine produkter.

# 4 The Email Automation theme 💌


I månedens tema skal du lære, hvor nemt det kan være, at skrive salgsemails, som sættes op til at sælge et endnu større produkt automatisk for dig. Du lærer, hvordan du skriver en automatisk salgsemailserie med 5 top-sælgende emails.

 • Kend de 5 forskellige bevidsthedsniveauer, som alle vores kunder er inddelt i. Hør hvad det er, der gør, at de forskellige niveauer ikke køber og hvad du skal skrive, hvis du gerne vil sælge til hvert bevidsthedsniveau.
 • Du får 5 forskellige skrivemodeller til at printe (1 til hvert bevidsthedsniveau). Skrivemodellerne rykker dine læsere tættere på et salg hos dig.
 • Lær alt teknikken, så du kan frasorterer dem, som allerede har købt dit produkt (så de slipper for flere salgsemails fra dig) og lær hvordan du skriver dit normale nyhedsbreve uden at forstyrre dem, som er i fuld gang med din automatiske velkomstemailserie.

Emails er fantastiske til at sælge, når man både kan skrive så det sælger og man kan opsætte alt teknikken rigtigt. Du lærer begge dele i dette månedstema.

# 5 The Outstanding Outsourcing theme 🕊️


I månedens tema skal du lære, hvordan du begynder at outsource - også selvom du ikke tjener særlig mange penge endnu. I dette månedstema fokuserer vi på at få din business til at vokse, ved at vende den lidt på hovedet; først outsourcer vi og bagefter får vi hænderne fri til at tjene pengene til at dække udgifterne til at outsource.

 • Lær hvilket stadie din business skal være på, før du er klar til at outsource (det er tidligere, end du tror)
 • Lær præcis hvor du skal bruge dine penge (og hvor du bare spilder dem)
 • Lær hvilke opgaver du skal begynde med at outsource (så du tjener dine penge hurtigt ind igen).

Hvis tanken om outsourcing er spændende for dig, og du drømmer om at komme igang med outsourcing enten allerede i dag eller engang i fremtiden, så er månedstemaet her som skabt til dig. Lær at outsource rigtigt, så du kun bruger dine penge lige der, hvor du tjener dem hurtigt ind igen.

# 6 The Wonderful Webinar theme 🧁


I månedens tema skal du lære at lave webinarer, som sælger. En normal salgsrate på et webinar ligger på mellem 2-10 %. Mine webinarer ligger på 40-45%. 

 • Lær trin for trin hvordan indholdet i dine webinarer skal opbygges, for at dine webinarer sælger. Hvad er opskriften, så dine lyttere ligefrem sidder og håber på, at du har et godt tilbud til dem til sidst i webinaret?
 • Lær alt teknikkent til at opsætte dit webinar.
 • Hvad er hemmeligheden til at få mange flere til at skrive sig op til dine webinarer - ganske gratis? (hint: det er bl.a. det, der gør, at nogle webinar-speakers altid har 1000+ tilmeldte til deres webinarer.)
 • Lær hvordan du får folk til at møde op live til dine webinarer (det er nemlig live, du sælger bedst).

Det vidunderlige ved webinarer er, at du kan sælge 3 steder: både før webinaret med en tripwire, på selve webinaret og efter webinaret kan du sælge til alle dem, som nu har skrevet sig op på dit nyhedsbrev.

# 7 The Do-You-Want-Fries-With-That  theme 🍟


I månedens tema skal vi have opsat din online business til mersalg. Et af de aller-mest kendte metoder i verden til mersalg er McDonalds, som altid husker at spørge "Do you want fries with that?" De sørger for, at du altid lægger et lille ekstra produkt oveni kurven, inden du betaler.

 • Lær de forskellige typer mersalg at kende. Nogle typer produkter er bedst FØR man har betalt, andre er bedre at tilbyde EFTER kunden har betalt.
 • Lær hvor meget et mersalg må koste.
 • Kend den største fejl, som de fleste laver, når de vil igang med mersalg (og undgå den).
 • Se mine nemme trin-for-trin teknik videoer til at opsætte mersalg i din egen online business.

Med månedens tema kommer du nemt og hurtigt igang med at opsætte mersalg til dine produkter. Det her er det nemmeste sted for dig at sælge. Din køber har allerede besluttet sig for at købe hos dig. Et lille ekstra køb er nemt at lægge oveni kurven. Husk derfor altid at spørge din kunde: "Do you want fries with that?

# 8 The Branding Universe theme 🦩

I månedens tema skal vi have opbygget dit unikke, personlige brand. Når du tør skille dig ud med dit brand universe, vil du nemmere blive genkendt og dine kunder vil kun have DIG - og så kan du stige dine priser.

Når vi arbejder med online markedsføring, har det en kæmpe betydning, at dine potentielle kunder kan mærke din personlighed fra første øjeblik de møder dig.

 • Lær de 6 stilkerner at kende og find din egen business stilkerne, så det bliver nemt og sjovt at skabe dit eget personlige brand universe. 
 • Lær at designe din sign up side til dit nyhedsbrev, så den endelig kommer til at ose af din personlighed og dine potentielle kunder bliver tiltrukkede af dit personlige brand lige fra begyndelsen.
 • Lær at designe din velkomstmail, så den matcher din personlige stilkerne og dine kunder med det samme får lov at mærke din personlighed, bliver trygge hos dig og får lyst til at købe hos dig med det samme.

Når din buiness har et gennemført brand universe, bliver dine kurser unikke og dine drømmekunder vil automatisk tiltrækkes af dig - du kan nu stige dine priser.

# 9 The Time Optimizer theme 🤸‍♀️

I månedens tema skal vi sørge for, at du får mest muligt ud af dine arbejdstimer. Du lærer, hvordan du sænker dine arbejdstimer indenfor de 3 hovedopgaver, som findes i en online business:

 1. Vi skal have produkter, som vi kan sælge.
 2. Vi skal have bygget os en gruppe, som vi kan sælge til (fx et nyhedsbrev eller sociale medier).
 3. Og så skal vi sælge vores produkter.

Til dig der er nybegynder: Du får min Quickfix-guide til hvordan du får opbygget alle 3 dele i en fart.

Til dig der er igang med at køre din online business: Du lærer, hvordan du får kørselstimerne ned, så du endelig kan få overblikket over alle dine opgaver, og kan slå benene mere op og få en online business, hvor du kan skrue ned for dine arbejdstimer.

Kodeordene i måneden tema er: overblik og tidsoptimering af dine arbejdsopgaver.

# 10 The Email Trigger theme 🍉

I månedens tema skal vi automatisere kørslen INDE i dine produkter. Det er afgørende, at dine kunder får brugt de produkter, de køber af dig, så de får resultater - og det kan heldigvis sættes op til at køre automatisk. Når dine kunder får resultater, er de mere tilbøjelige til at anbefale dig til andre og til selv at købe flere produkter af dig i fremtiden.

Vi skal i dette månedstema opsætte 3 email triggers:

 1. Email trigger 1: Vi opsætter en email trigger til at sende automatiske emails om det produkt, kunden har købt. Vi skal have aktiveret din kunde til at bruge produktet, så de får bedre resultater.

 2. Email trigger 2: Vi opsætter en email trigger til at sende en automatisk email hver gang din kunde færdiggør et modul i dit kursus, så din kunde får af vide, hvad næste modul i dit kursus er. Det øger sandsynligheden for, at din kunde bruger produktet og får resultater.

 3. Email trigger 3: Vi opsætter en email trigger til at sende en automatisk email, når adgangen til et produkt er ved at udløbe. På den måde kan du lige på falderebet høre, om folk har lyst til at blive eller du kan lave et sidste mersalg til dine kunder.

# 11 The Digital Detox theme 🌱

I månedens tema skal vi lukke helt ned for alle dine tidsrøvere. Vidste du fx at det tager 20 minutter at komme tilbage til samme koncentrationsniveau af en arbejdsopgave, efter man har ladet sig afbryde? Eller at studier viser, at vi bruger knap 28% af vores arbejdsdag på at blive forstyrret og prøve at komme tilbage til vores arbejdsopgaver.

Når vi har vores egen online business, er vi nødt til at være meget online. Linierne mellem at være online som business og som privatperson udviskes hurtigt og det giver en masse spildtid.

 • Lær systemet til hvordan du kun behøver tjekke din computer og mobil få gange om ugen - samtidig med at du er helt sikker på, at der er styr på alle opgaver.
 • Lær at lave et komplet digitalt detox af din computer og mobil, så du bagefter kun bruger din tid på de allermest nødvendige opgaver.

Når der er styr på alle dine opgaver online, kan du lukke din computer og mobil med god samvittighed og have helt ro i hovedet.

# 12 The Facebook Ads theme 🥂

I månedens tema lærer du, at opsætte din egen annoncekampagne på Facebook, så du kan få flere læsere på dit nyhedsbrev, som bagefter automatisk kan købe sig adgang til dit tripwire produkt. Dit tripwire produkt kan dermed være med til at dække udgifterne på dine Facebook annoncer.

 • Lær at opsætte din første Facebook annonce, så du bliver klar til at indhente leads til dit nyhedsbrev.
 • Lær at lave den rigtige Facebook målgruppe, så dine annoncer kommer ud til de helt rigtige mennesker (og du ikke spilder dine penge).
 • Lær hvordan du skal lave tekster og billeder til dine Facebook annoncer,  så de tiltrækker nye leads til din emailliste.

Når dine Facebook annoncer er færdige, er du klar til at tiltrække flere læsere på dit nyhedsbrev og din tripwire (som så kan dække dine annonceudgifter). Det her er et af de absolut bedste hacks til at vokse sit nyhedsbrev.

# 13 The Lead Quiz theme 🍭

I månedens tema lærer du at lave en ny type freebie, som hitter stort i USA; du skal lære at opsætter quizzer, som genererer billige leads (dvs. læsere) på dit nyhedsbrev. 

I månedstemaet lærer jeg dig: 

 1. Hvordan du laver en quiz, som gør folk så nysgerrige, at de får lyst til at tage quizzen.
 2. Hvordan du forklæder dine quiz-spørgsmål som underholdning, så folk får lyst til at tage et spørgsmål mere.
 3. Hvordan du sikrer dig, at folk craver svaret på din quiz og derfor skriver sig op på dit nyhedsbrev.

Quizzer er allerede er stort hit i USA - det viser de utrolig billige klikpriser, som quizzer har. Det skal vi derfor selvfølgelig også igang med her i Danmark. I månedens tema viser jeg dig, hvordan du opbygger dine quizzer strategisk korrekt fra en ende af, så du også får succes (og billige leads) med dine quizzer.

# 14 The Let´s Work Together theme 🌷

I måneds tema lærer du om en metode, der i gennemsnit har givet alle mine tidligere kursister 1.000 nye læsere på deres nyhedsbrev (indenfor deres egen målgruppe).

Vi skal i denne måned ud og arbejde sammen med andre eksperter, så vi kan dele hinandens netværk og alle sammen kan komme ud til endnu flere dejlige mennesker.

Det vidunderlige ved denne metode er:

 1. Den koster ikke nogle penge at udføre.
 2. Du kommer ud til helt NYE læsere, som ikke har kendt dig tidligere.
 3. Og det vigtigste: du behøver ikke selv have en emailliste endnu, for at metoden virker. Du kan have 0 læsere på dit nyhedsbrev og metoden virker stadig.

Men hvordan i alverden får man andre eksperter til at arbejde sammen med en selv, når man kun har meget få (eller ingen) læsere på sit eget nyhedsbrev?

Heldigvis har du noget andet, du kan byde ind med, og i månedens tema afslører jeg, hvad det er.


# 15 The Membership Club theme 🍓

I månedens tema lærer du at starte din egen medlemsklub.

Den store fordel ved en medlemsklub er, at dine arbejdstimer forbliver ganske få (du skal basically kun lave 1 nyt månedstema hver måned). 

Samtidig stiger din indtægt hele tiden med antallet af nye medlemmer. Det giver dig en skalerbar virksomhed, hvor du med tiden arbejder de samme få timer, mens din indtægt hele tiden stiger.

I månedens tema lærer du:

 1. Hvordan du starter din egen medlemsklub med indhold, som dine medlemmer har lyst til at betale for måned efter måned.
 2. Hvordan du skaber langvarige medlemmer, som forbliver betalende medlemmer i din medlemsklub.
 3. Hvordan du tackler udmeldinger i din medlemsklub. Kend #1 grund til at folk udmelder sig medlemsklubber og få min afskedsmail, som får 9 ud af 10 til at skifte mening og blive alligevel ;)

Lad os bygge dig en medlemsklub med glade medlemmer, der betaler dig måned efter måned og giver dig en fast indtægt.

Årsmedlemskab med 12 temaer (sidste gang til denne pris) DKK 2800 + moms

(18. november stiger prisen til DKK 4.800 + moms) 

motionmailapp.com