The Free Fairy Program 2020

Bliv en af mine free faries og gå målrettet efter en online business med 9-12 arbejdsdag.


Et 6 måneders business mentor program for kvinder, der vil opsætte deres online business til at køre mere automatisk, outsource mere, skære markant ned på spildtid og som kun vil arbejde effektivt og meget få timer om dagen.

✨ Det populære Free Fairy Program er ved at blive opdateret til en ny, smuk og glimtende opgraderet 2020-version ✨

Holdstart: foråret 2020.
Mere info kommer her på siden snart.

The Free Fairy Program består af 6 moduler.
1 modul hver måned i 6 måneder.

(PLUS 2x business mentoring hver måned med mig i 6 måneder)


Modul 1: Brand

Vi samler dit brand, så folk hurtigt kan genkende dig. Din hjemmeside, dit nyhedsbrev og dine sociale medier skal se ens ud - og de skal stråle af DIG.

(+ 2x business mentoring)

Modul 2: Produkt

Vi går målrettet efter at du skal have et produkt på hylden til en værdi af 5.000 kroner. Jeg hjælper dig med at samle en pakkeløsning med online og live materiale.

(+ 2x business mentoring)

Modul 3: Salg

Vi går efter at sælge dit produkt til en værdi af 5.000 kroner til 3 personer, så The Free Fairy Program bliver tjent hjem igen. Bagefter kan du blive ved at sælge det.

(+ 2x business mentoring)

Modul 4: Content

Vi gror nu din business større. Først sætter vi dit gratis indhold på dit nyhedsbrev og dine sociale medier på autopilot, så dine følgere hele tiden får indhold fra dig.

(+ 2x business mentoring)

Modul 5: Følgere

Vi gror nu din business endnu større. Næste trin er, at få dig ud til mange flere mennesker, som skal følge dig og blive købeklar. Din kundegruppe skal vokses.

(+ 2x business mentoring)

Modul 6: Tid

Vi gror nu din business MAX ved at kigge på hele dit privatliv og lave det vildeste tidsbesparende system over alt dit hverdagspraktik. Vi skal have frigivet endnu flere af dine dyrebare timer, så du får mange flere timer til bare at være DIG, slappe af, lade op og finde på de mest magiske ideer til din business.

(+ 2x business mentoring)

FFP6.jpg

Business Mentoring Q&A

2x om måneden har du 2 timers live online sparring med mig og resten af Free Fairy holdet. Her fokuserer vi på den ene faktor, som bremser dig mest lige nu i din business. Dem der er med live, får mulighed for at stille 1 spørgsmål hver. Tidsrammen er 2 timer pr. gang for hele holdet.

The Free Fairy Program 2020

Mere info kommer her på siden snart.
Kontakt: freefairy@majolting.dk

Samlet Pris: DKK 14.880 + moms

DKK 2.480 + moms

Pr. måned i 6 måneder

6x Moduler i vores Simplero Space

12x Business Mentoring

Smukke tidligere free fairies siger om programmet

“Jeg var i tvivl om dette var endnu et online kursus, der lover guld og grønne skove, som ikke bliver opfyldt, når det starter. Men det har oversteget alle mine forventninger. Kurset er så vanvittigt gennemført og grundigt, at jeg er helt forbløffet. Jeg får svar på alt det, jeg tænker i løbet af kurset og Maj har lavet løsninger på alt. Det vilde er, at kurset omfavner både privaten og forretningen, og det er alfa omega, for som solo-selvstændig er det meget svært at adskille de to ting. Jeg har forsøgt med mange forskellige time management metoder, men det har aldrig virket. Maj's system er første gang jeg har oplevet et system, der virker og bliver ved med at virke. Dette program er det bedste online kursus jeg har taget! Jeg har flyttet min forretning i den retning, jeg gerne vil, og jeg føler virkelig, at Maj er med mig hele vejen. De varmeste anbefalinger!! ”

www.anitadalsgaard.com

“Jeg meldte mig hovedsagligt til, fordi jeg ønskede langt mere struktur og overblik i min hverdag, hvor jeg både skal have familie med tre børn og solo-biz til at gå op i højere enhed. Så Mais oplæg med at arbejde få timer om ugen, sætte tingene i system osv tændte mig i den grad. Og det er også præcis det jeg har fået.

Jeg har fulgt Majs Free Fairy program og har fået SÅ meget guld med mig. Maj er jo for VILD en strukur-tidsoptimerings-queen og jeg er blevet hjulpet så godt videre. Samtidig fik jeg også en masse helt konkrete tips, ideer og viden om, hvordan jeg får optimeret nyhedsbrev og får sat overskuelige programmer op for mine kunder, så de hurtigere og enklere kan blive hjulpet og jeg hurtigere og enklere kan øge min omsætning. Whats not to like.

Jeg elsker det her program og kommer helt sikkert til at vende tilbage til det igen og igen for hele tiden at optimere og styrke mig selv i rollen som både mor og business-lady. Så tak Mai for alt hvad du har givet af badass-strategier, samtidig med din søde, bløde og omsorgsfulde energi.”

www.camillaschou.dk

“Jeg er taknemmelig for at have Maj med på sidelinjen til det store arbejde som det er, at starte sin online business. Jeg manglede overblik over min business og jeg følte ikke, at jeg havde den fornødne tid til at lave det i den, som jeg gerne ville. Desuden manglede jeg helt konkret flere redskaber til flere dele i min business, bl.a. hvilke produkter jeg kan tilbyde og begge dele har jeg i den grad fået hjælp til af Maj. Jeg har desuden fået lukket ned for mange af mine tidsrøvere og er blevet meget mere effektiv med mit arbejde. Udover det har Maj givet mig så meget mere end jeg havde turde håbe på og jeg er så glad for, at jeg tilmeldte mig, selvom jeg i sin tid havde lidt spekulationer over om det nu også var nødvendigt og om jeg ikke bare kunne klare det selv uden hjælp, men det havde jeg ikke kunnet. ”

www.joanelise.dk

“Da jeg tilmeldte mig Majs Free Fairy Program havde jeg været iværksætter i et halvt år og jeg havde lavet 3 lanceringer, som havde solgt i en nedadgående kurve og det frustrerede mig dybt. Det gik stærk ud over min selvtillid hvad salg angik, og fik mig til at tvivle på hvorvidt mine kurser overhovedet var relevante.

The Free Fairy Programs moduler om kurser og salg har virkelig givet mig en hel del af selvtilliden tilbage, og et enkelt Q&A fik mig til at indse, at det ikke er på grund af mit indhold, at folk ikke har købt – men et spørgsmål om opvarmning af mine potentielle kunder. Og med den viden om salg, jeg har nu, f.eks. gennem webinarer, om psykologiske triggers, om forskellen på salg af hhv. små og store kurser, har jeg meget mere forståelse hvordan markedet fungerer, og for mine kunders behov.

Inden jeg investerede i The Free Fairy Program i små og større onlineundervisningsprogrammer om salg, copywriting og videooptræden, som jeg har lært utrolig meget af. Men Majs program har virkelig været kronen på værket i forhold til den viden, jeg har tilegnet mig det sidste halvandet år. ”

www.louise-kristensen.com

“Maj er den vildeste ekspert i tidsoptimering, prioritering og businesscoaching. De tre elementer plus online coaching udgør onlinekurset The Free Fairy Program. Programmet er ALT du behøver for at komme i gang med din business, blive ved uden at brænde ud OG samtidig tjene mange penge. Jeg er fan!”

www.dorteeilsoe.dk

“Maj hjalp mig kærligt og klogt, til mere overblik, og til at fokusere. Det har givet mere ro inde i mig, frigivet tid, og gjort mig til en bedre forretningskvinde.”

www.rydheltop.dk

“Maj er super skarp indenfor sit felt og god til at motivere til at komme i gang. Der blev sat en så stor process i gang, at jeg er ved at genopfinde mig selv og min business, så jeg kan lave produkter ud fra “det nye mig”. Jeg fik mere overblik over det hele med min business.”

www.nanak.dk

“Da jeg hørte om Majs system til at få styr på det praktiske i hjemmet vidste jeg, at jeg måtte tilmelde mig. Simpelthen for at skabe mere ro og overblik i mit liv. Jeg er typen, som nemt kommer til at bruge rengøring som overspringshandlinger for andre og vigtigere ting. Majs program har gjort det muligt for mig, at minimerer mine overspringshandlinger. Jeg behøver ikke længere bruge mental energi på, at overveje om jeg burde lave ting I hjemmet. ”